Шибздик перепльовує Гітлера

Святослав Караванський  |  Неділя, 4 січня 2015, 00:43
Звільнений з російського полону українець укоротив собі вік. Причина? Його і ще ряд полонених кастровано. Безпрецедентний акт бузувірства скоєно в московському полоні. Хто несе відповідальність за акт геноциду? Не секрет, що терористичну банду ДНР підтримує своїм військом Шибздик – диктатор РФ. Прем’єр, він же й змінний диктатор Росії, був присутній при передачі полонених українців.
Шибздик перепльовує Гітлера

Сумніву нема. Відповідальність за бузувірство і геноцид несе керівництво Росії. Історія знає прецеденти такої відповідальности. А кого уповноважено від ООН судити винних за акти геноциду? Та міжнародній трибунал у Гаазі. Це його найсвятіша повинність.

Поспішив бідолаха-полонений. Його прямий обов’язок був подати позов до трибуналу в Гаазі на президента Росії. Але йому ніхто не підказав такого кроку. А мав би підказати не хто, а президент України. Це його свята обов’язь – боронити своїх підданих. Він би міг і сам та ще й разом з прем’єром та спікером ВР звернутися до Гаазького трибуналу з позовом на Шибздика. Був би розголос і сором на весь світ.

Але президент України цього не зробить: не буде псувати відносини з окупантом. Ануж, той не піде на мир з Україною, якого так жде гарант Конституції України. Не може гарант псувати стосунки з агресором.

Якщо президент з прем’єром не годні цього зробити, то міністру оборони України просто-таки нема як відхрещуватися від такого кроку: Шибздика під суд! За своїх бійців має піти на таку "публіку” міністер оборони.

А коли й він відмовиться: знайде “хитру причину”? Що тоді?

Тоді вся надія на комбатів-депутатів ВР: Семенченка, Яроша, Березу. Подбайте за своїх побратимів!, Покажіть приклад братерської вояцької дружби!.

А коли й вони не посміють лоскотати Шибздика?

Таж у Верховній Раді аж 450 депутатів. Хтось та знайдетьсяя. Хоч би й M. Джемілєв. Заразом згадає й упосліджених своїх кримських земляків.

Ох, і розголос був би у світі! Шибздика до ганебного стовпа!

Оповістку прислати йому явитися на суд. Не приїде – судити заочно!

І це буде доказ, що світ не байдужий до злочинів Шибздика, що світ стоїть зз людский порядок у світі і людські закони прикладає до всіх без винятку: перед законом усі рівні. Вдаєшся до геноциду? Дістанеш належний вирок.

Чи діждемось ми Вашинґтона – як питав Т. Шевчеко – з новим і праведним законом?

А діждемось таки колись!

Але нам треба не колись, а сьогодні: сьогодні треба запозвати Шибздика до Гаазького трибуналу.

Президенти, [а маємо їх живих – четверо], прем’єри, спікери, міністри, народні депутати!

Історія, Цивілізація, Божа Справедливість чекає від Вас підтвердження, що Ви Президенти, Прем’єри, Спікери, Міністри, Народні Депутати!

Не вдарте лицем у грязь!

comments powered by HyperComments