Дипломатичная розв’язка кризи - зрада України!

Святослав Караванський  |  Субота, 7 лютого 2015, 11:10
Дипломатична метушня під гуркіт московських «Градів» вимагає від тих, хто наділений розумом, називати речі своїми іменами. Я дуже сумніваюсь, що ті, хто задіяний у дипломатичній говорильні, аж так позбавлені глузду, щоб не розуміти, що новітнього Гітлера не вдасться змусити дипломатією припинити агресію.
Дипломатичная розв’язка кризи - зрада України!

Цікаві їхні висловлювання: «Якщо агресія наростатиме». Я не оракул і не маг, але я не маю сумніву, що агресія наростатиме. Її мета знищити державу Україна. Жодна дипломатія тут не допоможе.

         Вдавшися до нового Мюнхену, дипломати лише дадуть агресору потрібну йому передишку.

         Єдиний шлях зупинити агресора - військова підтримка України.

         Мудра Америко-Европа стоїть на засаді: аби не було війни. Ця засада на руку агресору. Путин мудріший від Гітлера. Ведучи відверту війну, він заразом підживлює Захід якимись нібито переговорами, призначеними відвертати світ від протистояння з новим Гітлером, який триматиме світових лідерів на «Мінських» переговорах, а тим часом  слухняні виконавці Гітлера будуть захоплювати чужі території.

         Світ має озброювати Україну. Америко-Европа боїться реакції Москви. Побоявання і страх – це не стратегія перемоги. Стратегія  перемоги – це відверте протистояння з агресором.

Лякаєш нас бомбою?

Ми не боїмося бомби!

Вдасися до бомби - дістанеш собі могилу!

Україна стоїть в обороні виробленого демократичним світом людського співжиття між народами. І треба твердо сказати агресору: «Ми демократи, і ми не допустимо анексії демократичної України». Так треба говорити з Гітлером, а не пропонувати йому новий Мюнхен!              І бути готовому до війни. Коли бандюга-загарбник вдається до залякувань, наймудріша реакція – не боятися. Не треба жахатися війни, бо агресор, залякуючи світ, на ділі, сам боїться війни. Але на словах він виглядає, як герой. Приклад треба  брати з українських добровольчих батальйонів, які боронять сьогодні Американську Конституцію та Конституцію ЕС. Москва перед лицем світу не  встоїть. Співжиття у світі з відвертим бандитом неможливе. Бандит буде раз за разом порушувати спокій світу, і то без передишки.

Світ має позбутися раз і назавжди від маніякального бандюги. І ця потреба має змінити стратегію світу. Треба відмовитися від тези аби не було війни. Ця теза веде до поразки. Для забезпечення світлого майбутнього людству, для щасливого життя нащадків, треба раз і назавжди зупинити бандита, який своїми діями сам дав сигнал світові, що його треба знешкодити. Не знешкодивши його тепер, світ поставить себе у залежність від Гітлерчуків. Перемога Кремля окрилить їх. Вони зараз притихли, але з перемогою Шибздика воскреснуть духом. Світове співвідношення сил зміниться на користь агресорів.

Московський фашизм, замаскований під «русский мир», після анексії України, не зможе мирно жити з демкратичним світом. Чому він напав на Україну? Бо Україна демократична держава і приклад України підсилює демократичні рухи в нутрі Росії. Тому Москва ненавидить Україну. Нехай фашизм підкорить Україну. Але демкратичний світ буде і далі більмом в оці Кремля. Тому Москва намагатиметься «закрти» Америку: ліквідувати Вільний Світ.

         Вільний Світ має щасливу нагоду – разом з Україною  знешкодити московський фашизм.

Президенти й вождії Вільного Світу!

Якщо Ви не знешкодите московський фашизм сьогодні, Вам доведеться поставити світ у вічне протистояння з бандитом.

         Якщо лідери світу цього не розуміють, то після анексії України зрозуміють. Але тоді вже буде пізно.

Світ, як ніколи єдиний сьогодні. І цей єдиний світ має всі можливості зупинити кретина. Допомагаючи Україні, світ має посилити санкції. Поглибити ізоляцію РФ. Виключити її з з ООН та з усіх міжнародніх організацій. Закрити для московських суден усі світові порти. Вільний Світ мусить скликати Організацію Демократичних Держав Світу – ОДДС – і під проводом цієї організації боронити світову демократію.

Це ті кроки, які без війни, примусять загарбника до капітуляції.

         Панове світові лідери! Думайте!, Шукайте!, Винаходьте! Скликайте світові конференції демократичних держав! Обмінюйтесь досвідом! Створіть ОДДС!                                                                                                                                                                                                                                                                               

         Але не вдавайтесь до нового Мюнхену!

         Новий Мюнхен – це шлях до ІІІ світової війни!

         Це шлях до повторення історії!

         Не дайте у ХХІ столітті повторитися історії ХХ!

         Будьте мудрі!

comments powered by HyperComments