Ядерний шантаж Кремлівського Гітлера-2

Святослав Караванський  |  Субота, 21 лютого 2015, 21:48
Від сампочатку агресії проти України Кремлівська мафія почала обробляти світ загрозою ядерного удару з РФ по мирних державах Вільного світу.
Ядерний шантаж Кремлівського Гітлера-2

. Знаючи практику залякувань злочинного світу, якою користується Кремлівський Гітлер2, до цих погроз треба ставитися стримано. Тримаючи порох сухим (тобто, будучи готовим до ядерних несподіванок), Захід заразом мав би із макіявеллівським усміхом сприймати всі забіги Кремля спрямовані на залякування світу. На жаль цього не сталося. Західні обивателі, і між них лідери-обивателі, сприйняли злодійську практику Гітлера2 за чисту монету.                     

         Попри всю свою зухвалість, сучасні й колишні Гітлери насправді боягузи. Чим, як не боягузтвом пояснюється сама гібридна війна? Гітлер2 боїться розпочати відверту війну навіть із слабшою жертвою. То як він наважиться почати ядерну війну?

         Наведу кілька прикладів з останніх подій, які підтверджують, що Кремль вдається до практики залякувань, бо розпочати ядерну війну, коли ще не було прецедентів таких воєн, Гітлер2 не наважиться. 

         Коли лідери Европи покинули Москву (коли не помиляюсь, 12 лютого), Гітлер2 оприлюднив указ чи розпорядження до губернаторів та мерів міст РФ з наказом бути готовими до війни. Цей адміністративний захід – відвертий приклад, що це зроблено з прицілом на обивателів Заходу. По-перше, таких розпоряджень практика світових воєн не знає. Отже, хід достосовано до сучасних подій. По-друге, якщо справді постала потреба попередити своїх підлеглих про наступну війну, то держава має тисячі способів, як це зробити секретно, не афішуючи на цілий світ. Це очевидний хід, спрямований на обивателів, а не на державних мужів, які мають досвід взаємин із злодійськими мафіями.

         Саме тоді ж подав свій голос і корейський Гітлерчук, мовляв, він готовий до ядерної конфронтації з Америкою. Ці події, які відбулися синхронно, для державних мужів, безпомилково засвідчать: Гітлер2 шантажує нас. 

         Обивателі ж сприймуть цей шантаж за чисту монету, і старатимуться ублажити шантажиста мирними переговорами.

         Або візьмім такий факт: московські літаки літають здовж кордонів балтійських країн, а зовсім недавно і здовж кордонів Британії. Треба спитати військових спеціялістів:

Нащо вони це роблять?

Яка потреба для майбутньої війни – ядерної чи неядерної – у цих польотах?

Або в запливах підводних човнів до берегів Скандинавії?

Чи це потрібно для майбутньої війни?

Розголошуючи про ці запливи та польоти, західні військові, почавши з НАТО, ширять московську залякуй-пропаганду у світі серед обивателів.

Державні мужі на такі забіги тільки усміхнуться у вуса.

Обивателі ж пустять цю інформацію до ЗМІ: який жах! Москва готує війну!

А це все Гітлер2 робить, щоб Захід не наважився надати зброї Україні.

Дасте зброю, то ми розпочнемо війну з вами.

От що лежить за цими польотами і запливами.

Лякати обивателів.

Бо державних мужів не залякаєш.

Але де ж ті державні мужі?

Один сенатор МакКейн подає свій голос волаючого в пустелі.

А в пустелі самі обивателі. Чують і не чують.

Врятуй, Господи, світ... не від Гітлерів! Ні!

 

Від обивателів!                                                              

comments powered by HyperComments