28 березня 2011

23:55
До призначених владою найближчих виборів ще півтора роки, але Партія регіонів вже відверто до них готується. Це новий симптом нашого політичного життя - сьогодні влада всіляко підкреслює власну партійність, намагаючись упакувати звичну, радянську за походженням, структуру в сучасну обгортку.
18:07
Атомна катастрофа в Японії таки радикально вплинула на настрої німецьких виборців. Партія Зелених, яка вимагає негайного закриття всіх АЕС, в кілька разів збільшила число прихильників на місцевих виборах одразу в трьох землях Німеччини – на виборах до ландтагів земель Баден-Вюртемберг та Рейнланд- Пфальц і на комунальних виборах у землі Гессен.
16:41
Харківська область забезпечена достатньою кількістю зерна і борошна для стабільності цін на соціальні сорти хліба до кінця цього року. Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін.
15:36
На харківських автозаправках 28 березня продовжує дорожчати бензин. На деяких АЗС вартість бензину збільшилася на 20 копійок, а дизельне потпліво подорожчало на 30 копійок.
15:26
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку завершилися в діапазоні 7.9700-7.9770 грн/дол.
14:51
Вона зачаровано розглядала великі будинки, міські вулиці і парки. Її довге чорне волосся спадало набік круглого обличчя. Струнка панна невеликого зросту нарешті сіла перепочити. Хлопець швиденько наблизився до неї і сів поряд. Дівчина подвинулась вбік. І так вони обоє пересідали, доки не закінчилась лава. Тоді й познайомилися.
14:39
У понеділок, 28 березня у всіх обмінних пунктах Харкова подешевшала валюта.
11:22
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку відкрилися в діапазоні 7.9660-7.9740 грн/дол.
08:07
На понеділок, 28 березня, НБУ встановив офіційний курс гривні, підвищивши котирування долара й російського рубля та знизивши курс євро.