30 березня 2012

17:07
Мексика зацікавлена у співпраці з Дніпропетровським регіоном, особливо в космічній галузі. Про це заявила надзвичайний і повноважний посол Мексики в Україні Беренісе Рендон Тавалера на зустрічі з першим заступником Дніпропетровської ОДА В'ячеславом Задорожним.
14:47
Книгу «Нариси бурси» Антон Санченко написав на замовлення одного з Харківських видавництв. Але через кризу і брак коштів видавництво відмовилося друкувати нариси. Книга була опублікована на одному з Інтернет-сайтів, після чого відгукнулося аж 4 видавництва з пропозицією видати текст у друкованому форматі.
12:42
Дніпропетровська обласна рада надала спеціальні дозволи державному підприємству «Північгеологія» на вивчення і дослідно-промислову розробку двох родовищ золота. Про це "Радіо Свобода" повідомили в прес-службі ради.
12:41
Дніпропетровська міська рада створить електронні адреси для народних обранців на базі домену dniprorada.gov.ua, який коштуватиме бюджету міста 267 тисяч гривень.
08:06
На п'ятницю, 30 березня, НБУ встановив офіційний курс гривні, знизивши котирування долара, євро і російського рубля.
01:06
Ця книга була написана англійською мовою більше ста років тому. Видаватись почала з 1900 року. Пригоди мореплавця Джошуа Слокама цікавлять сучасного читача і видаються великими накладами різними мовами світу.