20 квітня 2012

23:52
Моніторинг злочинів на ґрунті ненависті, проведений Харківською правозахисною групою разом з партнерами за проектом німецького фонду «Пам'ять, відповідальність і майбутнє», довів, що жертвами цих злочинів у першу чергу є іноземці та громадяни України з «неєвропейською зовнішністю», іудеї, представники сексуальних меншин, наркозалежні тощо.
22:35
Flyin' Dutch («Летючий голландець») – регулярний проект Міжнародного кінофестивалю «Молодість», спрямований на популяризацію серед української аудиторії сучасного європейського кіно.
17:47
Сьогодні в Дніпропетровську біля театру мені Шевченка, де відбувалась презентація проекту "Нова економіка - нова країна" лідера партії "Україна - Вперед!" Н.Королевської, молодіжка Партії регіонів організувала акцію протесту.
15:44
19 квітня у харківській книгарні «Є» відбулася презентація книги відомого історика Володимира В'ятровича «Історія з грифом «секретно». Таємниці українського минулого з архівів КГБ», створеної в рамках проекту «Наш формат історії». Нарешті книга, лік тиражу якої йде на тисячі і яка вже досить тривалий час успішно продається в українських книгарнях, була офіційно представлена автором у Харкові.
15:11
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку завершилися в діапазоні 8,0280-8,0330 грн/дол.
13:34
У столиці під час конфлікту з невідомим постраждав оператор однієї з телекомпаній.
11:40
У п'ятницю, 20 квітня, в пунктах обміну валют Харкова незначно подорожчали євро, долар і російський рубль.
11:00
Торги по долару на міжбанківському валютному ринку відкрилися в діапазоні 8,0275-8,0325 грн/дол.
08:09
На п'ятницю, 20 квітня, НБУ встановив офіційний курс гривні, підвищивши котирування долара та знизивши курс євро і російського рубля.