19 квітня 2013

15:23
Міжбанківський валютний ринок закрився зростанням курсу євро понад трьох копійок.
15:19
Через стрімке підвищення температури повітря та встановлення сухої та теплої погоди, все частіше можна побачити, як на господарських угіддях або уздовж автодоріг горить суха рослинність. Як правило, люди, які її підпалюють, вважають, що таким чином вони роблять корисну справу. Та, насправді, наражають на небезпеку себе та інших.
11:37
У харківських пунктах обміну валют в п'ятницю, 19 квітня, подешевшав російський рубль. Курси євро і долара практично не змінилися.
11:27
Міжбанківський валютний ринок відкрився підвищенням курсу євро на 2 копійки.
09:15
На п'ятницю, 19 квітня, НБУ встановив офіційний курс гривні, знизивши котирування євро і російського рубля і залишивши курс долара без змін.
16:50
21 квітня в харківському клубі "Churchill`s pub" відбудеться великий сольний концерт гурту “Тінь Сонця”! В програмі звучатимуть найкращі пісні з альбомів “Танець серця”, “Полум'яна Рута”, а також зовсім нові композиції.
22:36
20 квітня по всій Україні пройде глобальна акція прибирання “Зробимо Україну чистою”. А сьогодні, в Харківській державній науковій бібліотеці імені Короленка відбулася прес-конференція з приводу “ЗУЧ-2013” в м. Харків. Ця кампанія є частиною всесвітнього руху “Let's do it world!”, котра виникла в Естонії в 2008 році. На даний момент в цьому русі беруть участь 7 мільйонів людей з 96 країн світу.