6 лютого 2014

21:33
Майже два десятки новеньких "Тойот" отримали харківські даішники. Серед обновок є навіть "Тойота Камрі" - авто бізнес-класу.
20:32
Опівдні 9 лютого на площу Свободи, прямо навпроти будівлі Харківської ОДА винесуть піаніно. Зіграти на ньому зможе кожен охочий, незалежно від віку, досвіду та навіть політичних переконань, обіцяють організатори (- а вміння грати, майстерність?)
17:28
На Луганщині влада не вважає своїх опонентів повноправними громадянами. Нехтуючи законами, вона не допускає опозицію в ефір державного телеканалу, який утримується всіма платниками податків, а не лише регіоналами.
12:24
У деяких харківських обміну валют 6 лютого продовжили помітно зростати в ціні долар і євро. Котирування російського рубля також виросли.
11:43
Сьогодні опівночі на кордоні з Російською Федерацією було затримано групу незаконних мігрантів з Афганістану. Харківські прикордонники зупинили їх в 5 метрах від кордону України.
07:48
5 лютого у харківському Молодіжному парку вандали спиляли металевий хрест, встановлений як пам'ятний знак воїнам Української повстанської армії (УПА).