У Харкові хтось сподівається, що даішники на новеньких "тойотах" не будуть брати хабарі? (ФОТО)

Сашко Костакуртенко  |  Четвер, 6 лютого 2014, 21:38
Майже два десятки новеньких "Тойот" отримали харківські даішники. Серед обновок є навіть "Тойота Камрі" - авто бізнес-класу.
У Харкові  хтось сподівається, що даішники на новеньких "тойотах" не будуть брати хабарі? (ФОТО)

Ці придбання ніяк не коригуються з економічною кризою, яка є в Україні. "Я сподіваюсь, що працівники обласної Державтоінспекції після відчуття технічної підтримки будуть працювати ще ефективніше та оперативніше реагувати на злочини та правопорушення", - говорить очільник обласної міліції  Олег Демченко.

Він вважає, що харків'яни, які будуть бачити даішників на новеньких "Тойотах", відразу відчують "постійну підтримку та захист з боку органів внутрішніх справ, особливо в питаннях забезпечення належної охорони громадського порядку та безпеки дорожнього руху".

Це говорить керівник саме того органу, який місяцями не може знайти "загадкових" піроманів, які періодично спалюють  автівки активістів харківського  Євромайдану (кілька автомобілів і мікроавтобусів вже згоріло в обласному центрі та ще не менше 3-х  у  районах області).

До речі, за сучасною модою,  усі міліціейські  машини були освячені священиком.

Але я б хотів нагадати пісню популярного російського гумориста Семена Слєпакова - "Не помогают молитвы, когда водитель в говно".

Бажаю харківським даішникам як найменше потрапляти в ДТП.

 

comments powered by HyperComments