14 серпня 2016

20:45
Цього дня в зоні АТО було неспокійно: українські позиції по всім напрямках були обстріляні 28 разів.
17:11
Обстановка на адміністративному кордоні з Кримом до цих пір напружена, хоча і знаходиться під контролем.
14:44
Про це повідомив під час інтерв’ю генеральний директор ПАТ Віктор Суботін.
14:01
Генеральний директор ПАТ «Турбоатом» в інтерв’ю для «Справжньої Розмови» розповів про ситуацію на підприємстві, зокрема, що стосується корпоративних конфліктів.
12:47
На цей рік запланований ремонт 22 підземних пішохідних проходів метро. Роботи на виході ст.м. «Університет» скоро будуть завершені.
10:43
До Основ'янського відділу поліції звернулася громадянка - її чоловік поводив себе неадекватно після вживання речовин з аптеки.
11:48
На даний момент тривають роботи поблизу станції метро перемога. Як передає «Главное», її відкриття заплановане до Дня міста.
10:20
Велодоріжка довжиною сім кілометрів шістсот метрів і шириною 3 метри пролягатиме від перехрестя вулиці Сумській з вулицею Дерев'янко до Храму Святої цариці Тамари в П'ятихатках.
10:12
У Харкові співробітники поліції затримали водія, який перебував за кермом автомобіля Rolls-Royce з російськими номерами.
09:41
Жіноча збірна України з фехтування, до складу якої увійшли Ольга Харлан, Аліна Комащук, Олена Кравацька та Олена Вороніна, принесла Україні третю срібну медаль на Олімпіаді-2016.