15 грудня 2016

19:47
Меморіальну дошку героям-чорнобильцям, які віддали своє життя, беручи участь в ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, встановили на фасаді заводу «Турбоатом».
22:49
Саме з таким заголовком вчора вийшов на одному з сайтiв репортаж про результати голосування 15 грудня на посаду очільника Харківського національного униіверситету радіоелектроники.
19:42
За медалі відкритого Кубка України, який стартував у Харкові 15 грудня, протягом трьох днів будуть боротися дев'ять команд. Вони покажуть виступи у складі команд, дуетів і солістів.
19:37
Харківський окружний адміністративний суд задовольнив три позови Чугуївської місцевої прокуратури та зобов'язав одну з місцевих фірм привести у належний технічний стан бомбосховища загальною місткістю понад 2 тисячі осіб.
19:30
Два «золота», чотири «срібла» і сім «бронз» – такий підсумок змагань української команди самбістів на Кіпрі.
18:53
Рух трамваїв по вул. Москалівській - від вул.Гольдбергівської до Новожанова і по вул. Миколи Бажана - від вул. Москалівської до Новоселівки - буде заборонено з 9:00 16 грудня до 18:00 18 грудня.
10:37
У зіткненнях на міських дорогах постраждали люди і автівки
19:26
Крім того, у програмі доступного житла з’явилися нововведення, які мають стосунок до збільшення норми площі для самотніх людей – як військових, так і працівників сфери освіти та охорони здоров’я.
18:40
15 грудня у Харкові українські активісти влаштували акцію протесту проти злочинів Російської Федерації в зоні збройного конфлікту Алеппо (Сирія).