Відбулася презентація фільму, присвяченого Мирославу Мислі

Неділя, 5 березня 2017, 20:18
В суботу в Національному музею історії України вшанували пам'ять загиблого на російсько-українській війні Мирослава Мислу.
Відбулася презентація фільму, присвяченого Мирославу Мислі

Тоді відбувся показ фільму про Мирослава Мислу, бійця з позивним «Мисливець», який загинув 2 жовтня 2016 поблизу села Кримське. Того дня його група потрапила під масований обстріл. Він був молодшим лейтенантом, командиром взводу окремої зведеної штурмової роти «Карпатська Січ» 93-ї ОМБр. З перших днів війни Мисла добровольцем вирушив до зони АТО у складі батальйону МВС особливого призначення «Січ».

На сцені виступили побратими Мирослава Мисли, які поділилися своїми спогадами про нього. Бійці, які воювали воював з ним пліч-о-пліч, передали до музею його особисті речі та обладунки. Вони увійдуть до музейної експозиції «Український Схід».

Як повідомляла «Справжня варта», Інститут Національної пам’яті рекомендує перейменувати проспект Героїв Сталінграда у Харкові. Володимир В’ятрович, голова ІНП, висловив підтримку представникам «Соколу» в їх ідеї назвати проспект на честь Мирослава Мисли.

comments powered by HyperComments