«Океан Ельзи» попрощався із шанувальниками

Вівторок, 29 серпня 2017, 01:51
Після концерту в Харкові, який був присвячений Дню незалежності, група «Океан Ельзи» планує виступити лише двічі – в Одесі та Полтаві.
«Океан Ельзи» попрощався із шанувальниками

Після чого піде у творчу відпустку на цілий рік, повідомляє повідомляє «Справжня Варта».

2 вересня група виступить з безкоштовним концертом на Потьомкінських сходах. Це – подарунок Одесі до Дня міста. І ще один раз, 16 вересня, артисти вийдуть на сцену в Полтаві. Цей концерт Святослав Вакарчук пообіцяв полтавцям опісля того, як в цьому місті його підвів голос.

Потім група надовго зникне і повернеться 24 серпня 2018 року, щоби знову привітати українців зі святом.

За визнанням Святослава Вакарчука, група, плануючи наступний концерті, вибирала між Дніпром і Києвом. В результаті вирішили таки: після довгих канікул буде логічно відзначити повернення виступом на найбільшому стадіоні України. Тому вибір припав на «Олімпійський». Цікаво, що продаж квитків на цей концерт вже розпочався. Однак, якщо за цей рік трапиться так, що з'явиться можливість відіграти цей концерт не в Києві, а в звільнених Донецьку, Луганську чи Криму, група із задоволенням поїде туди.

Як повідомляла «Справжня Варта», у Харкові 24 серпня концерт групи «Океан Ельзи» завершився українським гімном, який Вакарчук заспівав разом зі слухачами. Відповідне відео було опубліковане на офіційній сторінці гурту в мережі «Фейсбук». Там музикант подякував харків’янам за незабутній вечір.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments