В Харкові презентують виставку «Золото нації»

Понеділок, 11 березня 2019, 16:45
У Муніципальній галереї відбудеться презентація проекту Романа Мініна «Золото нації».
В Харкові презентують виставку «Золото нації»

Це буде третя частина проекту «Золото нації», автором якого є популярний український художник Роман Мінін. Виставка стратує 12 березня в Харківській муніципальній галереї. На ній будуть представлені роботи, які стосуються концептуального мистецтва. Всі вони були створені  різні періоди творчості Мініна. Це  інсталяції, м'які об'єкти, відео- та фотоархіви. Відкриття виставки відбудеться о 17:00.

Проект «Золото нації» проходить у Харківській муніципальній галереї з 21 лютого по 18 березня. Виставка складається з трьох частин – промонументального живопису, експресивного живопису і концептуальної творчості.

Закриття проекту відбудеться в понеділок, 18 березня. Тоді пройде вечір-презентація нової ідеї Романа Мініна - організації «Посольство художників». Початок – о 19:00.

Нагадаємо, що 12 березня в Харкові відбудеться виставка-акція під навою «Допоможіть знайти президента». За словами організаторів, на виставці будуть представлені фотографії харківських журналістів, які багатого років були свідками різноманітних виборчих кампаній, що проходили як на місцевому, так і на державному рівні.

comments powered by HyperComments