«Бузок» запрошує на виставку про стереотипи та єдність

Четвер, 23 січня 2020, 14:49
Відкриття виставки «Ким я є» відбудеться 25 січня в інформаційно-виставковому центрі «Бузок» (вул. Сумська, 25).
«Бузок» запрошує на виставку про стереотипи та єдність

Як повідомили у прес-службі міськради з посиланням на організаторів, на виставці будуть представлені роботи українських художників на тему стереотипів і єдності.

Харків'яни зможуть почути історії українців про стереотипи; відчути, як українці повертаються додому із заробітків; побачити, в яких рамках ми знаходимося і як з них вийти; зрозуміти, що саме нас усіх об'єднує. Автори робіт - Алевтина Кахідзе, Павло Ковач, Станіслав Туріна, Антон Варга, Валерій Ковальов, Сергій Клепач, Йеспер Буурсінк, Ірина Лейфер, Артур ван Беек, Станіслав Палун, Олександр Попко, Лізавета Герман і Марія Ланько, Євген Нікіфоров, Леся Хоменко, Валерія Тарасенко, Даша Подольцева та Олена Орап.

Виставка проходить в рамках проекту «Розрізняй PRO: руйнування стереотипів», який реалізує громадська організація «Місто-сад» за підтримки Агенції США з міжнародного розвитку (USAID). До цього експозиція була представлена в Івано-Франківську, Одесі та інших містах України.

Відкриття - о 15:00. Виставка триватиме до 30 січня. Вхід - вільний.

Нагадаємо, Художній музей запрошує харків’ян на виставку об'ємних панно з рослин. Виставка працюватиме до 16 лютого, щодня, крім вівторка, з 10:00 до 17:40. 

Нагадаємо також, що до 1 лютого у галереї «Мистецтво Слобожанщини» Харківського обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва триває фотовиставка Валентини Білоусової «Натюрморт. Класика жанру та інше», на якій представлені як класичні за своєю формою натюрморти, так і творчі експерименти авторки. Натюрморти Валентини Білоусової - це не тільки красиві предметні композиції, але і певний зміст, характер та емоції.

comments powered by HyperComments