Харків'яни збирають гроші на «перевірку з Києва»

Середа, 5 квітня 2017, 18:01
Харківська податкова рекомендує: Не давати нічого
Харків'яни збирають гроші на «перевірку з Києва»

У телефонних розмовах шахраї представляються керівниками податкових інспекцій, а в деяких випадках навіть начальником головного управління ДФС.

Як раніше писала «Справжня Варта»,шахраї вже видавали себе за помічників перших осіб Головного управління ДФС в Харківській області.

Невідомий, який видавав себе за помічника начальника ГУ ДФС в Харківській області Миколи Рибакова, подзвонив  на одне з харківських підприємств. Чоловік залишив контактний телефон (095) -373-81-20, за якими підприємці могли поговорити з псевдоначальніком фіскальної служби області. Коли директор фірми зателефонував за вказаним номером, йому відповів чоловік, який представився Рибаковим Миколою Володимировичем, який попросив у підприємців 1500 доларів США, які нібито необхідні для столичних перевіряючих.

В цей же день вже до іншого харківського підприємства в телефонній розмові звернувся чоловік, який представився заступником начальника ГУ ДФС в Харківській області Андрієм Бежановим. Використовуючи ту ж схему, на цей раз шахраї вимагали від керівництва кампанії 10000 грн., які сприяли б непроведенню перевірки підприємства.

В ГУ ДФС у Харківській області звертають увагу платників, що у разі отримання таких дзвінків не слід піддаватися на подібні провокації, а звертатися до правоохоронних органів, на Антикорупційний сервіс ДФС України «Пульс» за тел. (044) 284-00-07  або  до управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Харківській області за телефонами – (095) 356-72-72, (068) 356-72-72.

comments powered by HyperComments