У міста Харків сильні фінансові показники - представники Міжнародного рейтингового агентства «Moody's Investors Service»

Середа, 7 червня 2017, 09:03
Представники агенції зараз перебувають у Харкові
У міста Харків сильні фінансові показники - представники Міжнародного рейтингового агентства «Moody's Investors Service»

Мета їх візіту, як заявили у міськраді - останню інформацію про соціально-економічну ситуацію в місті та стан міського бюджету, - повідомляє «Справжня Варта».

Як повідомив віце-президент, головний аналітик рейтингового агентства «Moody's» Владлен Кузнєцов, у міста сильні фінансові показники.

«Всю інформацію ми будемо ще аналізувати. Але вже хотілося б відзначити активну взаємодію міської влади з нами, дуже високий рівень комунікації. Економіка міста розвивається, є позитивні тенденції. У міста практично немає дефіциту, майже відсутнє боргове навантаження. Харків за своєю фінансовою силою знаходиться на передовому місці», - повідомив Владлен Кузнєцов.

Представники «Moody's» вже зустрілися із заступником міського голови - директором Департаменту економіки та комунального майна Михайлом Фатєєвим і заступником міського голови - директором Департаменту бюджету і фінансів Тетяною Таукешевою. 

Як раніше писала «Справжня Варта», Рейтингове агентство «IBI-Rating» 23 травня підтвердило кредитний рейтинг міста Харкова на рівні uaA+ з прогнозом «стабільний»

Також агентство «Fitch Ratings» підняло довгостроковий рівень Харкова. Рейтинговим агентством «Fitch Ratings» був підвищений національний довгостроковий рейтинг Харкова з рівня «A + (ukr)» до «AA- (ukr)» з прогнозом «стабільний».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments