Харков отримав позитивний кредитний рейтинг

П'ятниця, 1 вересня 2017, 17:06
«Moody's» прийняло рішення 25 серпня про підвищення рейтингів боргових зобов'язань уряду України з рівня Саа3 (прогноз «стабільний») до Саа2 (прогноз «позитивний»)
Харков отримав позитивний кредитний рейтинг

Зростання рейтингу мотивоване постійною тенденцією міста до поліпшення бюджетних показників і зниженням боргового навантаження, - повідомляє «Справжня Варта»

Як зазначили в «Moody's», рівень ліквідності Харкова є достатнім завдяки гарному бюджетному виконанню, при цьому ліквідність становить 8% від поточних доходів на кінець 2016 року і забезпечує сприятливу фінансову підтримку потенційних бюджетних ризиків.

Як раніше писала «Справжня Варта», Рейтингове агентство «IBI-Rating» 23 травня підтвердило кредитний рейтинг міста Харкова на рівні uaA+ з прогнозом «стабільний».

Як повідомляє Рейтингове агентство «IBI-Rating», кредитний рейтинг Харкова відображає значення міста як одного з великих міст України, регіонального ділового, культурного і освітнього центру, диверсифікацію економічного комплексу міста, що сприяє швидкому відновленню джерел наповнення дохідної частини бюджету міста, а також його росту.

Також агентство «Fitch Ratings» підняло довгостроковий рівень Харкова. Рейтинговим агентством «Fitch Ratings» був підвищений національний довгостроковий рейтинг Харкова з рівня «A + (ukr)» до «AA- (ukr)» з прогнозом «стабільний».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments