Антимонополісти перевіряють газові заправки у Харкові та вдовж Кільцевої дороги

Неділя, 10 вересня 2017, 09:12
Вони перевіряють підприємства - продавців скрапленого газу на предмет можливої цінової змови
Антимонополісти перевіряють газові заправки у Харкові та вдовж Кільцевої дороги

Різке підвищення цін на автогаз на сьогодні одна з найгостріших проблем України, якою особливо зацікавився уряд та його голова Володимир Гройсман. Це і спонукало Харківське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України  до початку таких перевірок, - повідомляє «Справжня Варта»

За повідомленням прес-служби установи, встановлені факти схожих дій щодо підвищення роздрібних цін на скраплений газ  "в межах Харкова та з урахуванням приміської території, обмеженою Кільцевою дорогою, та з врахуванням АГЗС, АГЗП, розміщених поблизу цієї дороги".

Територіальне відділення розглядає справу про порушення операторами ринку законодавства про захист економічної конкуренції.

Як раніше писала «Справжня Варта», прем'єр наказав правоохоронцям і АМКУ перевірити ситуацію із зростанням цін на скраплений газ. Він оцінює стримке підвищення цін на автогаз як "диверсію".

"Ринок лихоманить. Це диверсія проти України. Ми маємо захистити внутрішнього споживача – рядових громадян», - заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман  під час міжвідомчої наради в Кабінеті Міністрів. 

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments