На Харківщині представникам малого та середнього бізнесу пропонують безвідсоткові кредити

Вівторок, 3 квітня 2018, 17:16
Представники малого та середнього бізнесу можуть отримати мікрокредити від 50 до 75 тис. грн строком до 1 року та від 75 до 200 тис. грн - строком до 2 років.
На Харківщині представникам малого та середнього бізнесу пропонують безвідсоткові кредити

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

"З 10 квітня по 15 червня 2018 року проводиться конкурс на отримання безвідсоткового мікрокредиту за рахунок коштів обласного бюджету на зворотній основі під бізнес-плани проектів серед суб’єктів малого і середнього підприємництва Харківської області у національній валюті України в розмірі від 50 до 75 тис. грн строком до 1 року, від 75 до 200 тис. грн – строком до 2 років. Мікрокредити надаються для виробництва, переробки і збуту виробленої продукції, придбання техніки, обладнання, інноваційних та енергозберігаючих технологій, будівництва і реконструкції виробничих приміщень, надання послуг, у тому числі у сфері сільського зеленого туризму", - йдеться у повідомленні. 

Заявки на отримання мікрокредиту приймаються до 15 червня Харківським регіональним фондом підтримки підприємництва за адресою: м. Харків, площа Свободи, 5, Держпром, 1 під’їзд, 5 поверх, к.19-21.

Нагадаємо, 26 квітня 2018 року у Харкові відбудеться одна з головних подій українського бізнес-простору — «Другий Фінансовий Ярмарок для малого та середнього бізнесу». Однією з основних тем ярмарку стане роль місцевих органів влади у розвитку українського підприємництва. Відбудеться обмін досвідом щодо участі в Програмі фінансування інвестиційних проектів МСБ між учасниками панелі в форматі діалогу. 

comments powered by HyperComments