Понад 1200 мешканців Харківщини цьогоріч отримали "теплі кредити" за обласною програмою

Субота, 16 червня 2018, 14:01
Відшкодування по програмі здійснює Управління паливно-енергетичного комплексу ХОДА.
Понад 1200 мешканців Харківщини цьогоріч отримали "теплі кредити" за обласною програмою

Про це повідомляє прес-служба обласної адміністрації. 

Так, у травні з обласного бюджету 1271 учаснику програми було відшкодовано 140 тис. грн за договорами з «Укргазбанком», «Ощадбанком» та «Укрексімбанком».

З квітня Держенергоефективності відкрило фінансування Урядової програми «теплих кредитів», яка дозволяє отримати відшкодування у розмірі 20% на придбання негазових котлів, 35% - на утеплення індивідуального житла та придбання енергоефективного обладнання.

Цьогоріч на урядову програму «теплих» кредитів для ОСББ/ЖБК з державного бюджету виділено 190 млн грн, з обласного – 1,3 млн грн.

Раніше ми повідомляли, що мешканці будинків комунальної форми власності у Харкові зможуть отримати частину коштів з міського бюджету на енергоефективні заходи.

Також "Справжня Варта" писала, що на заохочення до енергозберігання на Харківщині видилили вісім мільйонів.

 "Справжня Варта" повідомляла, що у 2017 році з бюджету області було виділено більше 640 тисяч гривень задля відшкодування відсотків за "теплими кредитами". 

А центральна котельня Вовчанська перейшла на альтернативне паливо. Котельня, яка працює на твердопаливних котлах, дає можливість відмовитися від використання дорогого газу для опалення районного центру. 

comments powered by HyperComments