Криза б’є. Українці не здаються

Олекса Шкатов  |  П'ятниця, 17 квітня 2009, 16:38
Українці поступово пристосовуються до нових соціально-економічних реалій. У квітні кількість громадян, загалом незадоволених своїм життям, становила 69%, що можна зіставити з аналогічними показниками листопада минулого року – періодом початку кризи.
Криза б’є. Українці не здаються

Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ у прес-службі Research & Branding Group, в регіональному розрізі кількість незадоволених своїм життям громадян на заході і в центрі країни (по 65%) менша, ніж на південному сході – 73%.

Негативні оцінки економічного становища країни у квітні 2009 року становили 88%. При цьому кількість респондентів, які негативно оцінюють економічне становище країни, більше на заході (88%) і південному сході (92%) України, ніж в центрі (81%).

Оцінки політичної ситуації в країні також залишаються на критично низькому рівні - 90% громадян України характеризують її як загалом нестабільну. Трохи вищий цей показник - на південному сході (93%), трохи нижчий – у центрі (85%) України.

Дослідження громадської думки населення України з актуальних питань соціально-політичного життя країни було проведене в період з 1 по 9 квітня 2009 року. Збір інформації проводився методом особистого інтерв'ю в 24-х областях України і АР Крим. Респонденти відбиралися за квотною вибіркою, що репрезентує доросле населення країни за місцем проживання (область), статтю і віком.

Обсяг вибіркової сукупності становив 2078 осіб. Очікувана середня похибка вибірки складає 2,2%.

 

comments powered by HyperComments