Власники фірми «Tabacco» заявляють про адміністративний тиск та демонтаж кіосків

Жанна Титаренко  |  Вівторок, 12 квітня 2011, 14:18
8 кіосків було демонтовано минулого року і ще 4 – з почату поточного року. Власники скаржаться на посилений контроль за діяльністю фірми і небажання продовжувати договори оренди земельних ділянок та офісних приміщень.
Власники фірми «Tabacco» заявляють про адміністративний тиск та демонтаж кіосків

Про це та інше, під час прес-конференції повідомила одна із засновників фірми «Tabacco» Маріанна Чилутьян.

За словами Маріанни, Харківська міська рада відмовляється продовжувати договори оренди земельних ділянок для кіосків та офісних приміщень. Інші земельні ділянки для кіосків не пропонують і через ці причини фірму звинувачують у нелегальній торгівлі та продовжують демонтаж кіосків.

Маріанна Чилутьян також наголосила на тому, що на фірмі працює близько 100 людей. Звісно, що нові робочі місця їм не пропонують.

Відомо, що раніше фірма належала Андрію Білогрищенку, який займався політикою, а нині є лідером громадської організації «Харківські сузір’я». Сьогодні, Андрій Білогрищенко публічно показав документи, що він уже не є власником фірми «Tabacco» і не займається бізнесом.

Водночас дуже складно повірити в те, що велике прибуткове підприємство можна комусь подарувати і зовсім без грошей займатися політичною та громадською діяльністю. Андрій Білогрищенко також заявив про свої наміри іти на вибори.

Сьогодні, під час прес-конференції Андрій Білогрищенко публічно звинуватив Геннадія Кернеса у здійсненні адміністративного тиску на фірму «Tabacco». 

 

comments powered by HyperComments