У Харкові відбувся черговий пікет Харківської обласної державної адміністрації

Жанна Титаренко  |  П'ятниця, 13 травня 2011, 00:37
До всеукраїнської акції протесту підприємців долучилися мешканці Львова, Тернополя та ще кількох обласних центрів. Люди вимагають відставки уряду та скасування експериментального податкового кодексу.
У Харкові відбувся черговий пікет Харківської обласної державної адміністрації

Вимоги Харківських підприємців не обмежуються відставкою уряду та усуненням від влади Януковича.

«Ми вимагаємо прийняття нового закону, згідно з яким, громада матиме право відкликати будь-якого чиновника, не чекаючи нових виборів», - зазначив голова Харківської профспілки підприємців Олександр Шармар.

Зібрані підписи та численні звернення підприємців  до президента України Віктора Януковича, за словами Олександра Шармара, наразі передано на розгляд прем’єр міністра Миколи Азарова.

«Ми у своїх листах і зверненнях оскаржували дії Азарова і вимагали його відставки, а тепер наші звернення просто передані йому на розгляд», - додав Олександр Шармар.

До участі в акції протесту проти дій чинної влади також долучились громадські організації «Прорвемся», «Щит 520» та «Зелений фронт».

Як не дивно, але в попередні  акції протесту  виходило значно більше підприємців. Сьогодні, їх кількість коливалась в межах 50-70 учасників.

Водночас значна частина харківських громадських діячів критикує сьогоднішній пікет підприємців, пояснюючи це тим, що пікети мають бути масовими, і всі мають виходити в один день і в один час. Адже всі знали, що 14 травня відбуватиметься всеукраїнська акція протесту «День Гніву», тому гострої потреби робити малочисельну акцію на два дні раніше, окремо від усіх інших організацій не було.

comments powered by HyperComments