Кернес повертається до Харкова

Ніна Жаровська  |  Неділя, 15 червня 2014, 16:41
Міський голова Харкова Геннадій Кернес планує повернутись до України у вівторок, 17 червня. Секретар міськради скликає місцевих депутатів зустріти Кернеса в аеропорті.
Кернес повертається до Харкова

Харківський міський голова Геннадій Кернес, який понад місяць перебуває на лікуванні в Хайфі (Ізраїль), планує повернутися до Харкова вже цього вівторка. Про це на своїй сторінці на Fаcebook повідомив депутат міськради Валерій Маляренко. Він пише, що йому надійшла телефонограма від секретаря міськради Олександра Новака, який «запрошує» депутатів зустріти мера в аеропорті.

«Інформую Вас, що 17 червня 2014 року о 14.30 у Міжнародному аеропорті «Харків (вул. Ромашкіна, 1) біля виходу з VIP-терміналу планується зустріч міського  голови Кернеса Г.А.

Запрошую Вас узяти участь  у даному заході», - сказано в документі.

Замах на життя мера Харкова Геннадія Кернеса було скоєно 28 квітня. Він вийшов на пробіжку, та близько півдня на Білгородському шосе в нього влучила куля. Невідомий стріляв Кернесові в спину.

Куля пройшла на виліт, проте пошкодила чимало внутрішніх органів. У Харкові меру зробили операцію, і в ніч з 28 на 29 квітня його після огляду забрали до Хайфи ізраїльські лікарі.

В Хайфі мерові зробили ще декілька операцій, в тому числі на хребті. Стан Кернеса вже значно кращий, але ходити він поки що не може.

comments powered by HyperComments