Кернес поїхав із Харкова. Тепер до Європи

Ніна Жаровська  |  Середа, 2 липня 2014, 18:14
Мер Харкова Геннадій Кернес поїхав із Харкова. За офіційною інформацією, він потребує "оперативного лікування". Керувати містом за відсутності міського голови буде секретар міськради Олександр Новак.
Кернес поїхав із Харкова. Тепер до Європи

Розпорядження "Про повноваження міського голови" Геннадій Кернес підписав 1 липня. Текст документу опублікований на офіціальному сайті міськради. Мер Харкова не може виконувати свої обов'язки через "необхідність оперативного лікування", сказано в документі.

Замінювати міського голову Харкова буде секретар міськради Олександр Новак - "на строк до відновлення працездатності міського голови".

Геннадій Кернес вже відбув до однієї з Європейських країн. В Лікарні йому вже зробили операцію.

Замах на життя мера Харкова Геннадія Кернеса було скоєно 28 квітня. Він вийшов на пробіжку, та близько півдня на Білгородському шосе в нього влучила куля. Невідомий стріляв Кернесові в спину.

Куля пройшла на виліт, проте пошкодила чимало внутрішніх органів. У Харкові меру зробили операцію, і в ніч з 28 на 29 квітня його після огляду забрали до Хайфи ізраїльські лікарі.

В Хайфі мерові зробили ще декілька операцій, в тому числі на хребті. Проте поки Кернес персувається лише на візку.

До Харкова Кернес повернувся 17 червня. Разом із мером прилетів ізраїльський лікар Роман Барак. Він заявив, що за місяць його пацієнт зможе ходити.

У Харкові міський голова вже на наступний день після приїзду вийшов на роботу і провів засідання виконкому. 27 червня Геннадій Кернес відсвяткував своє 55-річчя.

 

comments powered by HyperComments