Вигляд пам’ятника героям АТО виберуть до кінця літа

Вівторок, 12 квітня 2016, 15:16
Депутати, фахівці ХОДА та міської ради, скульптори, ветерани АТО і волонтери обговорили конкурс проектів увічнення пам’яті героїв антитерористичної операції у Харкові.
Вигляд пам’ятника героям АТО виберуть до кінця літа

Під час зустрічі присутні вирішили 14 квітня, в річницю початку АТО, оголосити конкурс ідей та ескізів а переможця визначити до 24 серпня, Дня незалежності, зазначається на сайті «Солідарності».

«Вже підготовлений камінь для установки на місці майбутнього пам’ятника. Зараз ветерани визначають дату, коли це буде зручніше зробити», – повідомив заступник голови Харківської обласної організації «Спілки ветеранів АТО» Юрій Корсунов.

Ініціаторами створення меморіального комплексу воїнам антитерористичної операції стали члени громадської організації «Союз ветеранів АТО Харківської області». Їх пропозицію підтримав губернатор Харківщини Ігор Райнін і депутати фракції «Солідарність». Пам'ятник буде розташований у сквері між ДК ХЕМЗ та Академією Нацгвардії на площі Повстання. На нього залучатимуть кошти громадських організацій, благодійних внесків, спонсорів. Символічний камінь на місці майбутнього меморіалу встановлять вже до кінця весни. 

 

 

 
comments powered by HyperComments