Отримати довідку стане простіше: у Харкові відкриються два адміністративні центри

Тетяна Зарубіна  |  Вівторок, 12 квітня 2016, 16:26
Два нових великих центри надання адміністративних послуг планують відкрити незабаром у Харкові.
Отримати довідку стане простіше: у Харкові відкриються два адміністративні центри
Як повідомив сьогодні, 12 квітня, перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов, регіональний центр надання адміністративних послуг планують відкрити за адресою: пр. Тракторобудівників, 144.
 
За словами Ігоря Терехова, від інших подібних установ він буде відрізнятися тим, що в центр зможе звернутися будь-який громадянин України.
 
«Це великий інфраструктурний проект, оскільки під створення нового центру на прилеглій території ми хочемо прокласти маршрути міського транспорту і оновити інфраструктуру», - підкреслив Ігор Терехов.
 
Також він зазначив, що буде відкритий ще один міський центр надання адміністративних послуг, який буде розташований на пл. Павлівській, в будівлі БТІ. Зараз там йде реконструкція. Також в новому центрі адмінпослуг буде працювати центр по операціях з нерухомістю.
 
Нагадаємо, з 1 березня на час реконструкції фронт-офіс КП «Харківське бюро технічної інвентаризації» працює в Центрі надання адміністративних послуг Жовтневого району (вул. Полтавський Шлях, 11).  У Харкові такі центри працюють з жовтня 2015 року.
 
 
 
comments powered by HyperComments