Ремонт трас фінасуватимуть з митних зборів

П'ятниця, 15 квітня 2016, 15:55
Харків приймає участь в експерименті по фінансуванню реконструкції та ремонту автодоріг державного значення.
Ремонт трас фінасуватимуть з митних зборів

Депутати схвалили законопроект «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо застосування по всій території України експерименту з фінансування реконструкції, поточного ремонту автодоріг державного значення».

Ініціатива народного депутата України А.С. Євлахова полягає в тому, що 50% від перевиконання індикативних показників на митниці відповідних територій направляється на дорожні роботи.

В ході експерименту за період з вересня 2015 по лютий 2016 року в Одеській, Чернівецькій, Львівській і Волинській областях на будівництво і ремонт доріг було додатково відправлено майже мільярд гривень.

Нагадаємо, під час пленарного засідання IV сесії обласної ради 14 квітня внесено числені зміни до бюджету області на 2016 р., а також затверджено програми тероборони, цивільної й антитерористичної безпеки, надання підтримки учасникам АТО для будівництва і придбання житла в Харківській області. Мисливцям віддали землі під Печенігами і Богодуховомліквідували КП «Ритуал»внесли зміни в програму «Здоров'я Слобожанщини»вирішили поки не переіменовувати Комсомольське, шукають директорів для закладів культури, прийняли програми «IT-Харківщина», сприяння розвитку громадянського суспільства, підтримали пропозиції колективу «Слобідського краю» щодо реформування видання тощо.

comments powered by HyperComments