Патріоти закликають свідомо ставитись до символів

Середа, 4 травня 2016, 16:31
Заходи вшанування пам’яті полеглих воїнів Другої Світової Війни у Харкові пройдуть без провокацій.
Патріоти закликають свідомо ставитись до символів

Таку інформацію розповсюдив ЦК «Азов». Нагадаємо, 26 квітня на загальних зборах військово-патріотичні громадські організації та рухи Харкова створили спільний штаб для координації дій у разі надзвичайних випадків, а також підписали меморандум про подальшу взаємодію та співпрацю.

Голова Харківського осередку корпусу від імені військово-патріотичних громадських організацій та рухів Харкова звертається до громадськості: «Вшановуючи пам’ять загиблих під час Другої Світової війни ми закликаємо свідомо ставитись до символів, що використовуються в ці дні. В дні, які мають згуртувати націю і нагадати нам про ту високу ціну, яку заплатив наш народ за ту перемогу і якою ціною сьогодні виборюють наш спокій бійці на Сході України». Він наголошує, що віддаючи знак пошани незчисленним героям, які загинули на одній війні, недопустимо використання символів, «з якими ворог прийшов на нашу землю сьогодні».

«Ми не можемо тримати біля серця символ, який сьогодні майоріє на зброї, з якої на сьогоднішній війні ворог вбиває наших братів, синів і дітей. Комуністичні зірки вже заборонені державним законом, а георгіївську стрічку має заборонити ваша свідомість. Свідомість народу, який завжди боронив свою незалежність, свою державність і свою землю зі зброєю в руках, до останньої краплі крові. Свідомість нації, що має глибоке коріння і не потребує створення штучних символів скорботи за загиблими синами. В нашому майбутньому немає місця для цієї стрічки. А ті, хто вирішить вдягнути її — не забудьте змити кров загиблих і закатованих зі своїх рук, — підкреслює голова Харківського осередку ЦК «Азов».

Зазначимо, що група швидкого реагування, утворена військво-патріотичними організаціями, знаходиться у штабі ЦК «Азов». Телефони: 093 845 21 02, 063 213 13 32.

comments powered by HyperComments