Волонтерка пояснила, чому обрала команду Юліїї Світличної

Середа, 11 травня 2016, 07:06
Активістка подякувала всім, хто допомагав її волонтерській діяльності та розповіла, що робитиме на держслужбі.
Волонтерка пояснила, чому обрала команду Юліїї Світличної

Надія Кривицька описала ситуацію на своій фейсбук-сторінці.

«Моє волонтерство — один з нечисленних прикладів організації збору та передачі допомоги, що відбувалася без залучення коштів на банківську карту або р/р фондів. Воно відбулося завдяки сотням сердець, що зігріли тисячі доль хлопчаків на фронті, діток, бабусь і дідусів в лікарнях та інтернатах», — пояснює волонтерка.

Вона вже майже рік є радником Юлії Світличної на громадських засадах і в своєму зверненні пише, як складалася їх взаємодія, і описує її результати. Зокрема, спільними зусиллями залучили гуманітарну допомогу для ЦРЛ та ФАПів Балаклеї, Зачепилівки, Золочева, Сахновщини, Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Крім того, підтримували територіальні центри соціального захисту (Вовчанськ, Балаклея, Золочів, Краснокутськ) і пацієнтів з важкими захворюваннями, надавали допомогу комунальним установам області в написанні проектних заявок на отримання МТП.

«Настають моменти, коли поєднання великих завдань, що вимагають повної віддачі, позначається на ефективності їх виконання. Тоді необхідність розставляти пріоритети стає вельми актуальною. Одним із пріоритетів області є перехід на принципи проектного управління, залучення міжнародної технічної допомоги для реалізації великих проектів. Сфера, яка безпосередньо пов'язана з моїми робочими навичками і знаннями, сфера, в якій моя участь може бути найбільш корисною. Поєднувати активну волонтерську діяльність і участь в масштабних проектах досить важко, тому вибір став очевидним: я продовжую працювати в команді Юлії Олександрівни, але в статусі колишнього волонтера», — пояснила Надія Кривицька.

Вона висловила впевненість, що тему медзабезпечення підхоплять Тетяна Іванченко й Аліна Шрайнер, а допомоги діткам з інтернатів — Ірина Сорокіна.

Нагадаємо, 1 травня 2016 року вступив в силу новий закон про держслужбу. Тепер співробітники апаратів мають мають отримувати свої посади тільки на конкурсній основі, завдяки їх особистим якостям та досягненням, оплата праці має бути прозорою, а сама держслужба – деполітизованою. Окрім того, керівник Адміністрації Президента Борис Ложкін під час свого візиту до Харкова у квітні 2016 року представив Юлію Світличну першим заступником голови ХОДА.

 

 

comments powered by HyperComments