Як Харків святкує День вишиванки. Губернатор Ігор Райнін і його заступники долучилися до свята.

Тетяна Зарубіна  |  Четвер, 19 травня 2016, 13:32
Прості харків’яни сьогодні святкують День вишиванки: Губернатор області Ігор Райнін і його заступники теж прийшли на роботу у вишиванках.
Як Харків святкує День вишиванки. Губернатор Ігор Райнін і його заступники долучилися до свята.

Фото чиновників ХОДА, які підтримали свято День вишиванки, виклав на своїй сторінці в соцмережі Facebook його радник Юрій Чевордов.

«Голова ХОДА Ігор Райнін веде прийом громадян і власним прикладом демонструє підлеглим, як треба бути сьогодні одягненим», - написав він.

Також в вишиванках на роботу прийшли перший заступник голови ХОДА Юлія Світлична, заступники голови ХОДА Марк Беккер і Михайло Черняк, радники голови ХОДА Сергій Стороженко і Анатолій Жадан, а також в.о. директора Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону ХОДА, Вікторія Белявцева.

Поруч з тим, мешканці міста вдягають національні сорочки та різноманітні вишиті аксесуари, зокрема, метелики. Фото харків’яни публікують в соцмережах. У вишиванках харків’яни пішли на роботу та на навчання

Нагадаємо, о 16.00 годині у Харкові відбудеться арт-парад вишиванок. В межах арт-параду запланована низка культурних заходів, які проходитимуть в парку Шевченка з 16.00 до 19.00

comments powered by HyperComments