Дітей харківських залізничників на відпочинку вчитимуть англійської

П'ятниця, 17 червня 2016, 17:58
ПАТ "Укрзалізниця" долучається до національної програми "Україна Speaking"
Дітей харківських залізничників на відпочинку вчитимуть англійської

Пілотний проект англійської мови для дітей стартує 21 червня 2016 року на базі дитячого лікувально-оздоровчого центру "Сонячний" (Харків) регіональної філії "Південна залізниця" і триватиме до 4 липня.

Від громадської організації Go Global залучено 8 вчителів англійської та 8 волонтерів - носіїв мови з різних куточків світу.

"За результатами цього "літнього навчання" розглядатиметься питання про подальшу співпрацю з громадською організацією Go Global. Зокрема, на балансі ПАТ "Укрзалізниця" функціонує мережа оздоровчих таборів для дітей залізничників. Це відкриває чудові можливості для подальшої успішної реалізації проекту Go Camps від ГО Go Global. Цікавою та продуктивною може бути також робота в інших напрямках, наприклад організація спільно з ГО Go Global курсів англійської мови для залізничників", — повідомляє прес-служба ПЗ.

Нагадаємо, 2016-й в Україні оголошено роком англійської мови. Наголошуючи на важливості володіння іноземними мовами, перший віце-губернатор Юлія Світлична звернулася до студентів англійською.

comments powered by HyperComments