Топ аварій від КП «Водоканал», або Харківські гейзери

Тетяна Зарубіна  |  Вівторок, 2 серпня 2016, 18:57
У Харкові регулярно проривають труби
Топ аварій від КП «Водоканал», або Харківські гейзери

Перше  місце почесно посідає велетенський філіал Журавлівского водосховища по вулиці Героїв Праці, 12. Вже не одна автівка втратила колеса у цій калюжі,яка заповнюється кілька тижнів. Вода виривається з під землі, затоплюючи все у радіусі пари сотень метрів.

Харківський прорив труб

Правда, Водоканал таки піклується про мешканців - посеред калюжі навіщось поставили невеличку дощечку з автографом. Цікаво, що трохи раніше тут встановили нові бордюрні плити,але судячи з такого становища, стояти їм тут недовго.

Друге місце посідає  бурхливий потік на Олексіївці. Здається, у Харкові скоро з’явиться нова річка, на благо міста і  усіх харків’ян.

Жителі Харкова дійсно люблять своє місто - навіть раптовий прорив труби вони намагаються прикрасити деревами. А раптом там народиться нове життя? Певно, на це чекають і комунальники  - не менше ніж шість днів вони спостерігають за проривом біля 28 школи.

Але не слід жалітися на життя. Якщо вам здається, що води забагато,її можуть відімкнути – кому на день,а кому і на цілий місяць.  Як наприклад, мешканцям вулиці Культури. Певно, вирази,які у момент читання цієї об’яви  лунали з вуст мешканців, зовсім не були культурними.

ФОТО - автор тексту, соціальні мережі

Нагадаємо, що нещодавно КП «Водоканал» придбало нову техніку на суму 32 мільйони гривень. Міський голова особисто оглянув сучасні машини, та висловив надію на успішну працю у подальшому. Але здається, проблема проривів зношених труб, байдужості комунальників  та чиновників  вже давно стала для Харкова хронічною, і вилікувати її майже неможливо. Залишається питання, куди ж витрачаються гроші харків’ян,  якщо жителів міста залишають без найнеобхіднішого – води.

 

comments powered by HyperComments