Літаки Су-27 та Міг-29, гелiкоптери Мі-8МСБ, танки Т-80, Т-64БВ - яку техніку передав Порошенко ЗСУ в Чугуєві (фото)

Фото - Сергій Козлов  |  Вівторок, 23 серпня 2016, 14:10
Сьогодні, 23 серпня, Президент України передав військам 141 одиницю військової техніки.
Літаки Су-27 та Міг-29, гелiкоптери Мі-8МСБ, танки Т-80, Т-64БВ - яку техніку передав Порошенко ЗСУ в Чугуєві (фото)

Серед техніки, яку передав Порошенко: військові літаки типу Су-27, Міг-29, вертольоти Мі-8МСБ, танки Т-80, Т-64БВ, бронетранспортери БТР-80, БТР-3ДА, бойові машини піхоти БМП-2, артилерійські та реактивні системи різних типів, зенітні самохідні установки ЗСУ 23-4 "Шилка".

Петро Порошенко вручив сертифікати на техніку, нагородив військовослужбовців та передав військовослужбовцям і цивільним працівникам Збройних сил України ключі від службових або власних квартир, розташованих в Харкові по вул. Велика Панасівська, 76в і 76г.

Також під час візиту Президента в Чугуєві відбувся парад військової техніки.

За словами Президента, нова якість ЗСУ стала можлива завдяки потужній солідарності України та українців, мужності та патриотизму українських солдат і офіцерів, волонтерів, інженерів.

Петро Порошенко відмітив, що на передовій українські війська демонструють не лише потужний вишкіл, а й потужний бойовий дух і готовність зупинити ворога.

Також Президент України повідомив, що для забезпечення потреб армії у 2016 році вже виготовлено, модернізовано і передано військам більше 1 тисячі одиниць озброєння і військової техніки.

Нагадуємо, Президент України, Верховний головнокомандувач Петро Порошенко востаннє відвідував Чугуїв 24 червня.

comments powered by HyperComments