Війна через об'єктив. Виставка від кращих військових фотокорів відкрилася у Харкові

Тетяна Зарубіна  |  Середа, 24 серпня 2016, 12:37
На честь Дня незалежності лише на один день стартувала нова фотовиставка від військових кореспондентів - розташована просто неба на площі Свободи.
Війна через об'єктив. Виставка від кращих військових фотокорів відкрилася у Харкові

Цей фотопроект - збірка кращих знімків від військових журналістів - фотографів. На світлинах- радість і біль, війна і Революція Гідності, Харків у найгарячіші моменти суспільного життя.

Серед фотографів - відомий харківський фотохудожник Леонід Логвиненко. За словами майстра, історія знімків іноді досить трагічна: "На одному з моїх знімків молодий хлопець. Цей знімок бачила його мати і сказала, як добре, що ви влаштували мені віртуальне побачення з сином. А через десять днів він гине від мінометного обстрілу під Зайцевим. Лише знімок залишився. Є кілька таких чоловік, про яких я писав, або фотографував, а їх вже немає", - розповів Леонід. 

Нагадаємо, сьогодні на площі Свободи відбуваються урочистості. В церемонії покладання квітів з нагоди Дня незалежності України до пам’ятника Незалежності України прийняв участь голова Харківської обласної адміністрації Ігор Райнін, депутати і бійці АТО.

 

 

comments powered by HyperComments