У Харкові кулінари змагалися за солідну грошову винагороду
Фестиваль зібрав не лише професіоналів, але і кулінарів-початківців, які демонстрували свої уміння. Цікаво, що в рамках змагань учасники могли проявити себе у різних напрямках створення їжі.
Родзинкою заходу були не лише самі кулінари, але й члени журі, які з`їхалися до Харкова з різних країн. Проте були у складі і українці - шеф-повари і ресторатори, які мають вже власне ім`я. Вони не лише оцінювали конкурсантів, але і обмінювалися досвідом, адже їм було про що розповісти один одному.
Учасники мали можливість збагатити свій досвід, дізнатися щось нове та довідатися про свій рівень майстерності у даній галузі.
Окрім того, вони змагалися за приз розміром 50 000 гривень.
Нагадаємо, зараз у Харкові триває міжнародний форум AGROPORT-2016, під час якого проходить низка тематичних заходів з розвитку фермерської діяльності в Україні.