Одеському сєпару не дадуть провести «залізничний форум» у Харкові

Варта  |  Вівторок, 29 листопада 2016, 23:12
Оперативники СБУ своєчасно отримали інформацію про підготовку проведення у прес-центрі одного з місцевих інформагенств так званого Залізничного форуму, який організовували та планували провести 1 грудня лідери проросійських громадських організацій з іншого регіону України на чолі з Олексієм Цвєтковим.
Одеському сєпару не дадуть провести «залізничний форум» у Харкові

За наявними даними, дійсною метою вказаного заходу було під прикриттям нейтрального обговорення проблем залізничної галузі накалювання невдоволення населення, дестабілізація та розхитування ситуації у Харківському регіоні.

«Управління Служби безпеки України у Харківській області гостро реагує на сигнали суспільства щодо загроз територіальній цілісності держави, і спільно з Харківською облдержадміністрацією здійснило комплекс невідкладних роз’яснювально-профілактичних та стримуючих заходів як відносно організаторів так званого «форуму», так і тих, хто мав надати їм майданчик для виступів», – повідомив керівник прес-служби СБУ в Харківській області Владислав Абдула. Результатом чого проведення вказаного заходу скасовано.

Наразі Службою безпеки України вживаються заходи зі встановлення усього кола осіб, причетних до спроб дестабілізації ситуації в регіоні.

Як повідомляла «Справжня варта», голова ХОДА Юлія Світлична зажадала від СБУ вивчити організаторів і причетних до підготовки проведення «форуму», який планується провести сепаратистською організацією з Одеси. Також очільниця області додала, що ніяких подібних форумів в Харкові не допустить.

«У форумі візьме участь глава української громадської організації «Український соціалістичний рух» Цвєтков Олексій Миколайович і представники громадських організацій. Так, це той самий Цвєтков, який безуспішно третій рік намагається створити в Одесі ОдНР під виглядом особливого регіону. Нам уже своїх сепаратистів мало? Ми тепер їх імпортуємо з інших регіонів?» – зокрема, зазначив лідер «Східного Корпусу» Олег Ширяєв.

comments powered by HyperComments