В Харкові будуть безкоштовно годувати дітей загиблих АТОшників

Понеділок, 5 грудня 2016, 17:49
З 2017 року в Харкові безкоштовне харчування в школах і дитячих садках будуть отримувати діти учасників антитерористичної операції, які загинули під час несення служби.
В Харкові будуть безкоштовно годувати дітей загиблих АТОшників

Питання буде винесено на розгляд найближчої сесії міської ради, повідомила директор Департаменту освіти Ольга Деменко. За її словами, зараз збираються дані про те, скільки таких дітей в міських навчальних закладах.

Чиновниця нагадала, що в державному бюджеті на 2016 рік не передбачено фінансування харчування для початкової школи, як це було раніше. Харківська міська рада своїм рішенням залишила безкоштовне харчування школярів 1-4 класів і безкоштовні обіди для дітей пільгових категорій, які навчаються в 5-11 класах. З міського бюджету було виділено 65 млн грн на харчування школярів і 45 млн на харчування дошкільнят.

Наступного року в бюджеті міста, за інформацією Деменко, також будуть закладені кошти на харчування учнів та вихованців дитячих садків.

Нагадаємо, за результатами першого засідання комісією з розгляду та формування переліку об’єктів житлового будівництва для воїнів АТО  погоджено для участі у Програмі два житлові будинки в місті Харків по вул. Ньютона, забудовником яких є ПАТ «Трест «Житлобуд-1». Цінова пропозиція забудовника по цих об’єктах коливається в межах 9100 – 9700 грн за квадратний метр житла. Про це повідомив директор Департаменту містобудування та архітектури ХОДА Михайло Рабінович.

comments powered by HyperComments