Азовський рух бере на себе виконання функцій держави – Олег Ширяєв

фото - Сергій Козлов  |  Неділя, 11 грудня 2016, 22:01
Діяльність ЦК «Азов» системна, зрозуміла та відкрита.
Азовський рух бере на себе виконання функцій держави – Олег Ширяєв

Про це розповів засновник ГО «Східний Корпус»  і лідер ЦК «Азов-Харків» Олег Ширяєв під час зустрічі з активістами, що проходила 11 грудня у ККЗ «Україна».

«Все, що ми бачимо довкола – хаос, руїна, розкладення суспільства – це що завгодно, тільки не порядок. І на тлі усього цього морального зубожіння суспільства, відсутності єдиної національної візії – Азовський рух – є саме тою силою, що змушена брати на себе виконання функцій держави», - розповів він.

За його словами, за час існування руху було створено кращий військово-добровольчий рух та соціальний рух - Цивільный Корпус «Азов».

У рамках ЦК були організовані програма військово-патріотичного виховання молоді, мережа спортивних залів в Харкові та області, постійна допомога дитячим будинкам, загони територіальної оборони, дитячий табір в Валках.

Також рух включився у вирішення екологічних проблем та веде активну боротьбу із соціальними виразками.

За словами голови ЦК «Азов-Харків» Анатолія Сидоренка, за цей рік було зроблено багато.

«Ми у два рази збільшили кількість активістів, вперше взяли участь у виборчих процесах, відкрили свої представництва фактично в кожному районі області», - відзначив він.

За словами Анатолія Сидоренка, звичка брати відповідальність на себе відрізняє «Азов» від інших патріотичних організацій.

Також на зустрічі зі слобожанськими активістами виступив лідер Азовського руху Андрій Білецький. Він зазначив, що Харків є лідером руху. Також, за його словами, раз на сто років на одне покоління випадає історична місія – визначити, бути державі або загинути, і це – сьогоднішнє покоління.

Нагадаємо, близько 1,5 тисяч активістів ЦК «Азов» та ГО «Східний Корпус» взяли участь у «Марші українського порядку», який проходив сьогодні в Харкові.

Колона дійшла до Каскаду у саду Шевченка, де пройшло яскраве фаєр-шоу.

Також вдень біля трьох відділень поліції в Харкові відбулася акція "Лист недовіри", яку влаштували активісти ЦК «Азов».

comments powered by HyperComments