Поліція затримала на цвинтарі юного розбишаку

Понеділок, 19 грудня 2016, 16:08
Замість школи наші діти ходять гратися на кладовище
Поліція затримала на цвинтарі юного розбишаку

Небайдужий мешканець Індустріального району привів до відділу поліції малолітнього хлопчика, який грався поблизу кладовища без нагляду дорослих. Правоохоронці повернули дитину в родину та провели з батьками профілактичну бесіду.

Як стало відомо, дитина не хотіла займатися на додаткових заняттях. Після школи 10-річний хлопчик самовільно пішов із дому погуляти. Поблизу цвинтаря юного розбишаку виявив перехожий, який звернув увагу, що малолітня дитина перебуває без нагляду дорослих. Чоловік привів хлопця до відділу поліції.

Правоохоронці оперативно встановили адресу проживання втікача та сповістили про подію батьків.

Працівники сектору ювенальної превенції провели з батьками школяра профілактичну бесіду з метою посилення нагляду за неповнолітнім сином та недопущення подібного в подальшому. Опікунам дитини доведеться відповідати за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, що школярі Харківщини написали книгу про загиблих земляків - воїнів АТО. До збірки увійшли короткі розповіді про 79 учасників АТО.

comments powered by HyperComments