В снігу застрягли чотири автомобілі

Неділя, 8 січня 2017, 18:59
За останню добу рятувальники чотири рази допомагали водіям автомобілів, які застрягли в снігових заметах і на слизьких дорогах.
В снігу застрягли чотири автомобілі

Як повідомили в Головному управлінні Держслужби з надзвичайних ситуацій у Харківській області, регіональний штаб з ліквідації наслідків погодних умов тримає ситуацію на контролі для здійснення оперативного реагування.

Нагадаємо, у найближчі дві доби опади у вигляді снігу триватимуть по всій території області. Спостерігатимуться налипання мокрого снігу і ожеледь, пориви вітру до 12 м/с, дощ. У понеділок, 9 січня, – хмарно, сніг. Температура повітря вночі та вдень -2...-4. За даними Служби автомобільних доріг, з 6 по 7 січня дорожньо-транспортних пригод внаслідок дорожних умов не зафіксовано, рух автомобільними дорогами загального користування Харківської області не закривалася і не обмежувався. Натомість потяги курсують із запізненням. Довелося сказувати і два авіарейси до Стамбулу, причому, головним чином, через нельотну погоду у Стамбулі – снігопад у Харкові практично не вплинув на роботу, запевнили в аеропорту.

comments powered by HyperComments