Водій задавив жінку-пішохіда/ Доповнено

Середа, 11 січня 2017, 10:41
Подія сталася на Московскому проспекті
Водій задавив жінку-пішохіда/ Доповнено

10 грудня на пр.Московському, 28 о 07:15 водій автомобіля ВАЗ-2106 здійснив наїзд на пішохіда. Потерпіла - жінка, 1935 р.н. - від отриманих травм померла за 2 години в лікарні, - повідомляється  зведенні ХОДА про оперативну обстановку в Харківській області.

Як повідомили в поліції, факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що поліція підтвердила загибель двух людей в ДТП на Дерев’янка. 10 січня близько 11:45 на мосту на вулиці Дерев’янка, рухаючись з боку вулиці Балакірєва в напрямку Сумської, 38-річний водій «ЗАЗ сенс» не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу. При цьому він зіткнувся із автомобілем «ЗІЛ» під керуванням 61-річного водія, який рухався у зустрічному напрямку. В попутному напрямку позаду за «ЗІЛом» рухався автомобіль «Хонда цивік» під керуванням 44-річного водія, який також врізався у «ЗІЛ».

Також за повідомленнями поліції, 9 січня о 14:30 на вулиці Велика Кільцева, 16 43-річний водій автомобіля «Форд Скорпіо» в нетверезому стані. наїхав на пішоходів. Постраждалі - 22-річна жінку та двоє дітей – 13-річний підліток і однорічний хлопчик, що знаходився у візочку, госпиталізовані.

 

comments powered by HyperComments