Юлія Світлична готова взяти участь у переговорному процесі стосовно пам'ятника героям АТО

Четвер, 19 січня 2017, 20:29
Голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична сприяти діалогу між громадськими організаціями учасників АТО, якщо ситуація вимагатиме її втручання.
Юлія Світлична готова взяти участь у переговорному процесі стосовно пам'ятника героям АТО

Про це губернаторка Харківської області повідомила на зустрічі з представниками ЗМІ.

«Ми в один день підписали два меморандуми - з групою учасників АТО та представниками Євромайдану. Ці домовленості передбачають створення двох пам'ятників, - нагадала Юлія Світлична. - Обласна державна адміністрація надає всю організаційну, правову, юридичну підтримку цим проектам. Працює комісія, яка повинна визначити, чи відповідає пам'ятник технологічним і технічним нормам, нормам містобудування та архітектури. Це й була основна ідея: щоб ми організовували роботу, а представники громадськості обрали проект. Влада не повинна втручатися у процес, який ініційований громадськістю, але, якщо організації учасників АТО не зможуть знайти спільну мову, я готова зібрати їх, щоб разом обговорити подальше вирішення цього питання».

Керівник області зазначила, що на даний момент з проханням провести таку зустріч представники організацій учасників АТО до неї не зверталися.

 

comments powered by HyperComments