«Східний Корпус» ліквідував нелегальну "точку", де торгували російським бензином/ Фоторепортаж

редакція  |  П'ятниця, 27 січня 2017, 16:31
Активісти виявили в гаражах на Олексіївці "точку" нелегальної торгівлі бензином «на розлив», сумнівних якості та походження
«Східний Корпус» ліквідував нелегальну "точку", де торгували російським бензином/ Фоторепортаж

Як повідомляють активісти на своїй сторінці в соцмережі Facebook, вони грунтовно підготувалися до операції: знайшли синю «копійку», зробили контрольну закупівлю, вели відеофіксацію.

Власник не заперечував, що нелегально торгує бензином, привезеним з Росії, проте не бачив в цьому нічого поганого.

«А що, російським не можна? І взагалі ви нічого не доведете - на ньому не написано! Цей бізнес, між іншим, сім'ю мою годує. І не тільки мою! А податки я плачу - кому треба, ви що, теж претендуєте? Багато вас тут таких ходить », - сказав він.

Активісти «Східного Корпуса» викликали поліцейських, які склали адмінпротокол за статтею 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення (торгівля з рук у невстановлених місцях).

Нагадаємо, що  раніше у Харкові створено «Велике журі правосуддя». Громадські актівісти передали вимоги суддям. «Ми, в особі громадських організацій, готові проходити люстрацію та готові виразити недовіру судам, – заявив на прес-конференції Олег Ширяєв, голова ГО «Східний корпус», – Ця недовіра виникла не на пустому місці. Справа у тому, що 95 % суддів при прийняті рішень керуються не здоровим глуздом та законодавством, а своєю любов’ю до грошей. А інші 5%, такі як Олександр Мамалуй, керуються здоровим глуздом та любов’ю до Батьківщини».

comments powered by HyperComments