Селяни Харківщини горять, намагаючись зігрітися

П'ятниця, 10 лютого 2017, 17:33
Пожежі від пічного опалення стали звичним явищем
Селяни Харківщини горять, намагаючись зігрітися

Як повідомили у ДСНС, протягом останньої доби на Харківщині трапилось 3 пожежі, причиною яких стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Події сталися у приватному секторі смт. Великий Бурлук, смт. Печеніги, а також по пров. Бакуніна Новобаварського району міста Харкова. Пожежно-рятувальні підрозділи вчасно зреагували на ці загоряння і не допустили значних їх наслідків. Постраждалих також немає.

31 січня о 03:36 у с. Скрипаї Зміївського району на вул. Шевченка, 14 через пічне опалення сгоріла літня жінка,  1937 року народження.

Нагадаємо, як у с. Веденка Чугуївського району у приватному будинку по вул. Донецькій, 2, чоловік намагався розпалити піч на твердому паливі. Для того, аби швидше розгорівся вогонь, він узяв каністру з легкозаймистою речовиною (за попередньої інформацією з керосином) та плеснув у піч. Коли ж він підніс до печі джерело запалювання – стався спалах. Вогонь потрапив на обличчя, руки та одяг чоловіка. Побачивши цю надзвичайну подію, родичі допомогли загасити одяг та викликали карету швидкої допомоги. Потерпілий був доставлений до Чугуївської лікарні, а згодом – до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

comments powered by HyperComments