Вечір неприємностей: горів трамвай, в ДТП потрапляли "Шевроле"/ Фото

П'ятниця, 17 лютого 2017, 20:19
В усіх випадках працювали патрульні поліцейські Харкова
Вечір неприємностей: горів трамвай, в ДТП потрапляли "Шевроле"/ Фото

Вечір 16 лютого став насиченим для співробітників Патрульної поліції Харкова.

Близько 20:30 на пр. Ювілейному, в районі будинку №34/2, автомобіль "Шевроле Авео" зіткнувся з "Део Ланосом". На місці з`ясувалось, що водій "Шевроле" не дотримався безпечної швидкості руху і не вибрав безпечної дистанції, тому в`їхав у автівку, що їхала попереду. Люди не постраждали.

Ще одне ДТП за участю "Шевроле" сталось о 21:40. Біля будинку №73а по вул. Салтівське шосе водій машини "Форд Фієста" не переконався в безпечності маневру й був збитий таксі "Шевроле Лачетті". Постраждав пасажир таксі, його госпіталізували. Аварією займаються слідчі.

Ближче до півночі поліцейським довелося гасити пожежу, яка сталась у трамваї, що їхав по Московскому проспекту. Біля будинку №5 техніка зайнялась. Правоохоронці почали гасити трамвай з допомогою вогнегасника зі службового авто, і викликали рятувальників. Разом підрозділи МВС і ДСНС загасили займання.

Крім того, за межами Харкова автомобілі потрапляли у сніжні затори. За даними ГУ ДСНС України у Харківській області, протягом минулої доби були вивільнені одна карета "швидкої" (с. Вільхівка Харківського району), одна фура (м. Валки) та два легкові автомобілі (Великобурлуцький і Первомайський райони). Водії змогли самостійно продовжити рух до місць призначення.

Раніше повідомлялося про зупинку патрульними поліцейськими "Мерседеса", який дивно себе поводив на вул. Сумській у Харкові.

comments powered by HyperComments