Для пересування по Харкову "Сельта" запросила поліцейський ескорт

Вівторок, 21 лютого 2017, 10:37
Іспанський клуб зіграє на стадіоні "Металіст" проти "Шахтаря"
Для пересування по Харкову "Сельта" запросила поліцейський ескорт

Напередодні матчу-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА, в якому на стадіоні "Металіст" зіграють донецький "Шахтар" та "Сельта з Віго, представники іспанського клубу озвучили вимоги на час свого перебування у Харкові.

Як повідомляє газета "Сегодня", "Сельта" запросила шість видів транспорту - для команди, преси, клубного менеджменту, офіційних осіб і - окремо - для багажу.

Крім того, іспанці запросили у приймаючої сторони поліцейський ескорт на весь період перебування в Україні.

У райдері "Сельти" вказані тренувальний інвентар, переносні ворота, 25 м'ячів, три масажних столи, свіжі фрукти, 100 літрів мінеральної води у півлітрових пляшках, 10 кг льоду в день тренування і ще 70 кг - у день матчу. А ще - чай, каву й молоко.

До Харкова команда з Віго прибуде за день до матчу, розміститься у готелі Superior ("Шахтар" житиме у Premier Palace Hotel Kharkiv).

За останніми даними, вболівати за свою команду прибуде близько 50 фанатів, решта 150 - уболівальники першої категорії, тобто менеджмент клубу, спонсори та інші офіційні особи.

Поєдинок "Шахтар" - "Сельта" відбудеться у четвер, 23 лютого. Початок - о 22:05 за київським часом.

Перший матч завершився перемогою української команди з рахунком 1:0.

Нагадаємо, що голова ХОДА Юлія Світлична відзначила, що до Харкова повертаються вагомі європейські світові події. Харків має сталі спортивні традиції, інфраструктуру і досвід для того, щоб на найвищому рівні проводити змагання світового рівня.

comments powered by HyperComments