Ми розраховуємо, що до кооперації всіх промислових підприємств буде залучений і Харківський авіаційний завод - Світлична

Четвер, 23 лютого 2017, 19:07
Керівник області позитивно оцінила результати наради з авіабудування, що пройшла в Харкові 23 лютого
Ми розраховуємо, що до кооперації всіх промислових підприємств буде залучений і Харківський авіаційний завод - Світлична

«На сьогоднішній нараді з Прем'єр-міністром України розглядалися питання розвитку промислового комплексу, точної промисловості й авіабудування. Було вироблено єдине бачення розвитку авіабудування в Україні, - розповіла Юлія Світлична. - Ми розраховуємо, що до кооперації всіх промислових підприємств буде залучений і Харківський авіаційний завод. Харківщина повинна відновити свою промислову міць».

Голова ХОДА підкреслила, що відновлення промисловості відіграє провідну роль у розвитку регіону.

«У промисловому виробництві задіяні близько третини жителів області. Промисловість - це колосальний потенціал для подальшого соціально-економічного розвитку Харківщини. Я вважаю, що виїзне засідання Кабінету міністрів на чолі з Прем'єр-міністром України, за участю віце-прем'єрів, а також керівників державних підприємств дасть Харківській області добрий імпульс для цього розвитку», - підсумувала Юлія Світлична, - повідомили у ХОДА.

Нагадаємо, що Гройсман підтримав Світличну у намірі зберегти профіль авіазаводу. В березні можливе прийняття державної програми розвитку авіагалузі до 2020 року.

comments powered by HyperComments