Розпочалась реєстрація учасників "Школи лідерства"

Четвер, 9 березня 2017, 19:02
Загалом очікують близько 200 слухачів
Розпочалась реєстрація учасників "Школи лідерства"

Другий сезон проекту «Школа лідерства голови ХОДА» оголосив про початок реєстрації учасників, яких планують набрати близько двох сотень.

Слухання почнуться у квітні. Учасники школи дізнаються про основи лідерства, комунікативний менеджмент, ораторське мистецтво, тайм-менеджмент і інші речі.

"Заняття будуть проходити у формі лекцій, тренінгів і семінарів. До їх проведення залучені провідні тренери Харківської області, бізнесмени, а також відомі українські політики та представники органів державної влади й місцевого самоврядування», - зазначили у ГО "Еліта нації".

Ця громадська організація є одним із розробників проекту, який став можливим завдяки підтримці Харківської облдержадміністрації.

Організатори школи зазначають, що новинкою другого сезону проекту стане молодіжне таборування, яке заплановане на літо 2017 року.

"Протягом кількох днів учасники матимуть змогу попрацювати в командах над вирішенням кейсів, познайомитися з іншими молодіжними лідерами та поспілкуватися зі спеціально запрошеними представниками бізнес-сектору та органів державної влади», - пояснили в ГО.

До участі в проекті запрошуються студенти, лідери студентського самоврядування, неформальні лідери факультетів, старости груп, старости гуртожитків, активна та талановита молодь Харківщини.

Щоб стати учасником проекту, необхідно заповнити реєстраційну форму. Реєстрація відкрита до 6 квітня 2017 року. 

Раніше повідомлялося, що у "Школі лідерства голови ХОДА" проходитимуть стажування у Департаменті управління облдержадміністрації, спілкуватимуться з держслужбовцями та допомагатимуть вирішувати нагальні проблеми життєдіяльності Харківського регіону.

comments powered by HyperComments